Over deze winkel

Wij streven naar een wereld met minder afval en minder verspilling. Maar om daarom geen koffies en theetjes te halen bij je favoriete to go zaak gaat ons net iets te ver.

Voor mij is een parkwandeling niet compleet zonder een warme koffie. Mijn koffiebeker vul ik thuis of als ik wat langer onderweg ben dan haal ik koffie to go bij een tentje in de stad. Het drankje gaat, als ik niet teveel dwaal, wel de hele wandeling mee en is zeker als het wat kouder is lekker warm om vast te houden.

Weg met wegwerp!

Een wereld zonder afval en zonder oceanen vol met plastic, dat lijkt mij geweldig. Genieten van de natuur en deze niet gebruiken als afvalbak. Met het reduceren van eenmalig gebruik en meer te hergebruiken komen we hier al een stukje dichter bij. In de to go winkel vind je prachtige producten en merken voor onderweg die dit idealisme nastreven.

Drinkflessen, to go bekers, thermosbekers en thermosflessen. Alles voor jouw warme en koele drankjes, of het nou kamillethee, rode wijn, warme chocolademelk met slagroom of kraanwater is.

Geniet altijd en overal van het drankje waar jij gelukkig van wordt!

Liefs, Mariëlle
Oprichtster van de to go winkel