Contact

Hallo,

Heb jij een vraag over onze producten? Of misschien wel een fantastisch idee voor een blogartikel? Of vind je het gewoon gezellig om te laten weten hoe jouw product bevalt? Neem contact op! We zijn benieuwd naar je.

Vul onderstaand formulier in.
Of stuur een appje naar 06 421 217 42. Lekker makkelijk.

De to go winkel 's-Gravensloot 128, 3444 BJ Woerden
hallo@togowinkel.nl
+31 (0)6 421 217 42
Volg ons op facebook
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

  • Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? Jouw pakketje wordt binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is meestal morgen in huis.

    Wanneer het pakketjes onderweg is krijg jij van PostNL een track & trace code. Met deze code kun je het levermoment in de gaten te houden. In incidentele gevallen kan levering iets langer duren.

    Heb jij een specifiek bezorgmoment in gedachten? Geef dit dan tijdens het plaatsen van je bestelling op of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.
  • Wat zijn de verzendkosten? Voor verzendingen binnen Nederland zijn de verzendkosten 4,95. Voor bestelling vanaf 50,- is de verzending gratis.
  • Kan ik mijn bestelling nog annuleren? Als jouw bestelling nog niet is verzonden dan kan deze nog geannuleerd worden. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaand contactformulier. Stuur gelijk ook jouw ordernummer mee, deze vind je in jouw order bevestigingsmail of op je factuur.
  • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen? Als jouw bestelling nog niet verzonden is dan kan dat zeker. Neem daarvoor contact met ons op via dit formulier. Geef aan wat je zou willen wijzigen en stuur gelijk ook jouw ordernummer mee, deze vind je in jouw order bevestigingsmail of op je factuur.
  • Mijn product is stuk gegaan tijdens de verzending, wat nu? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij zorgen dat je een nieuw product ontvangt.
  • Wat als mijn product toch wil terugsturen? Neem contact met ons op via dit formulier. Jij ontvangt dan de nodige instructies voor het retourneren van het product.

Heb jij vragen? Mail ons!

Wij houden van vragen.