Moederdag op 1,5 meter of meer

Moederdag is dit jaar niet zoals we het gewend zijn. Of zoals we het zouden willen. De dag in het jaar waarbij we even stil staan bij hoe geweldig een moeder is en haar bedanken voor wat ze voor ons heeft gedaan. Moederdag op afstand.. hoe maak je daar wat van? 

Onze tip: plan een fijne wandeling in als dat kan. Of dat nou op moederdag is of welke andere dag dan ook. Loop een ommetje en klets samen over alles wat er in je leven gebeurt op dit moment. Laat alle stess van deze coronatijd er uit terwijl je in goed gezelschap lekker buiten loopt. En geniet vooral van de tijd samen. Neem een theetje mee voor een wandelpauze op een bankje met fijn uitzicht. Dat kan allemaal prima op 1,5m afstand. 

Zo heb je allebei een momentje rust en een momentje gezelligheid. Iets wat we allemaal, wel kunnen gebruiken in deze tijd.

Is het lastig om elkaar te ontmoeten? Dan kun je er een digitale wandeling van maken. Skype, facetime of zoom terwijl je beide op je eigen plek bent. Stel het beeld in op achtercamera om de weg die jij zelf bewandeld te laten zien en praat over wat je ziet. Zo ben je samen op afstand.

 

Fijne moederdag! 

Liefs Marielle

Ben jij nog op zoek naar een fijn moederdagcadeau?

Onze moederdag cadeautips