Je eigen beker voor op kantoor

De hele dag door koffie kunnen drinken op kantoor is wat mij betreft geen overbodige luxe. De koffieautomaat zorgt altijd voor een fijn begin. En gedurende de dag zorgt datzelfde koffieapparaat voor korte (loop)pauzes. Met een beetje geluk is de koffie nog lekker ook.

Helaas is dit vaak nog een bron van veel afval. Ieder kopje koffie komt meestal in een nieuwe beker. Misschien is jouw bedrijf lekker duurzaam bezig en zijn de bekertjes recyclebaar of zelfs een aantal keer herbruikbaar. Toch blijft dit onnodig afval opleveren. 

Wat ons betreft mag dat geen reden zijn om minder koffie te drinken. En de afvalberg is gelukkig ook makkelijk te verhelpen. Neem gewoon je eigen mok mee naar kantoor. Gebruik hem de hele dag door voor je koffies en spoel hem eind van de dag even om of was hem thuis af bij de rest van je vaat.

Er zijn bedrijven die nu al lekker bezig zijn en mokken of bekers beschikbaar stellen voor hun medewerkers. Dat kunnen we alleen maar heel hard toejuichen. Heb jij nog geen eigen beker op je werk en vind je het fijn en hygiënischer om wel je eigen beker op kantoor te hebben? Dan heb ik hier een paar fijne suggesties voor je. 

Bekijk onze bekers voor op kantoor

 

Jouw eigen beker is op lange termijn duurzamer en je weet ook zeker dat je altijd uit je eigen beker drinkt. Dan pak of krijg je dus niet per ongeluk de beker van je collega. Kies een beker met een uniek patroontje of kleurtje waar je blij van wordt.

Bestel gelijk voor al je collega's

Willen jouw collega's ook een eigen beker of wil jij je hele team verrassen met duurzame koffiebekers? Neem dan contact met ons op voor een mooie aanbieding!

Neem contact op

 

Werkze vandaag!

Liefs Marielle