Blog

 • Moederdag op 1,5 meter of meer

  Maak samen met jouw moeder een wandeling. Praat elkaar bij over alles wat je de afgelopen weekend hebt meegemaakt terwijl je heerlijk even buiten bent. 1,5 meter is prima aan te houden tijdens een korte (of lange) wandeling in de buurt of in het bos.
 • Aan huis gekluisterd, wat nu?

  We leven in rare tijden. In snel tempo worden maatregelen genomen en ons nieuwe adviezen gegeven om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Bijna iedereen brengt zijn uren daardoor nu grotendeels thuis, binnen, door. Je bent thuis aan het werk of nu de scholen dicht zijn heb je je handen vol aan kinderen of kleinkinderen. Natuurlijk is dat gewoon nodig en moeten we proberen om er het beste van te maken.

 • Je eigen beker voor op kantoor

  De hele dag door koffie kunnen drinken op kantoor is wat mij betreft geen overbodige luxe. De koffieautomaat zorgt altijd voor een fijn begin. En gedurende de dag zorgt datzelfde koffieapparaat voor korte (loop)pauzes. Met een beetje geluk is de koffie nog lekker ook.

 • Valentijnswandeling

  Heb jij nog geen Valentijnsplannen? Dan hebben wij een tip: ga lekker wandelen! Hand in hand met de liefde van je leven of een goede vriend/vriendin heerlijk buiten zijn en een goede dosis frisse lucht inademen. 

 • Korting op koffie to go met je eigen beker

  Steeds meer koffiezaakjes op het station geven korting als je jouw eigen beker meeneemt. Lees hier over de maten koffiebekers die stationswinkels gebruiken en geschikte koffie to go bekers.

 • Recept: ontbijt smoothie to go

  Heb jij 's ochtends moeite met ontbijten of heb je gewoon geen tijd? Dan is een smoothie voor onderweg echt iets voor jou. Met deze smoothie kom jij je ochtend wel door! Met voldoende vetten, eiwitten en koolhydraten.
 • De fijne dagen voor kerst

  Kerstvakantie! Heerlijk die dagen voor kerst. Lekker door de stad wandelen langs de marktjes. Met een warme chocomel terwijl je bij de schaatsbaan staat te kijken. En glühwein bij een heerlijk vuurtje. Is dat niet het fijnste wat er is?
 • Wind, kou... op naar buiten!

  Het is nog net herfst, hét seizoen voor een boswandeling. Heerlijk in je lange trui en met laarzen aan er op uit. Handschoenen nog niet nodig of net wel. Nog even genieten van de mooie herfstkleuren.
 • Hoe houd ik mijn thermosfles schoon?

  Hergebruik is heel goed voor de wereld. Je wilt je mooie thermosbeker of thermosfles dus zo vaak en zo lang mogenlijk gebruiken. Dan is het belangrijk dat je hem na ieder gebruik schoon en droog maakt. Doe dit het liefst met de hand, zo blijft hij langer mooi.